Ljiljana Stanišić

Novinarka otkrila sadržaj poruke koju joj je poslao Zoran Marjanović

  • Извор: Мондо.рс
  • 22.07.2022. 12:51

Novinarka "Kurira" Ljiljana Stanišić, koja od početka prati slučaj ubistva Jelene Marjanović, u uživo uključenju na "Kurir" televiziji prvi put je otkrila detalje prepiske sa Zoranom Marjanovićem. 

"Mi smo se više puta dopisivali i bili u kontaktu, tako mi je jednom kasno tokom noći, jer je on producent i liježe kasno, poslao jednu poruku koja mi je baš bila upečatljiva. Danas mi je posebno pala na pamet kada je osuđen na 40 godina, jer tada mi je napisao 'Ljiljo, kada se otkrije ko je zapravo ubio Jelenu, molim te da se time pozabaviš i njegovim profilom, a posebno njegovim djetinjstvom'", ispričala je Stanišić, prenosi "Mondo.rs".

"Vjerujte mi da sam u šoku", rekla je i dodala da je vjerovala da će Zoran biti oslobođen svih optužbi.

Advokati napustili sudnicu

Nakon izricanja presude Zoranu Marjanoviću prema kojoj je kriv za ubistvo supruge Jelene i osuđen na 40 godina robije, oglasili su se njegovi advokati koji su napustili sudnicu.

Avokat Nikola Dumnić nakon presude da je Zoran Marjanović kriv za ubistvo supruge Jelene rekao je da je presuda skandalozna a potom i obrazložio,

"Smatram da je Zoran Marjanović prvi čovjek koji je osuđen na maksimalnu kaznu a da nije viđen da je počinio zločin. Presudu smatram skandaloznom, a pratite šta će se poslije nje dešavati. Izašao sam iz sudnice, ne mogu to da slušam, skandalozno je", rekao je advokat Nikola Dumnić.

Podsjetimo, Viši sud u Beogradu donio je presudu kojom osuđuje Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene. Izricanje presude je u toku, a prema prvim informacijama, osuđen je na maksimalnih 40 godina zatvora.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина