Kosovska Kamenica

Oglasio se otac Mihajla koga su pretukli albanski dječaci

  • Извор: Курир
  • 23.08.2021. 21:14

Kako da se ne uznemiriš kada ti dijete dođe krvavo na vrata. Prvo smo pomislili da su ga udarila kola, ali kada smo shvatili da je pretučen bilo nam je još teže, zbog saznanja da su nam djeca na meti napada.

Ovim riječima Nenad Stanković (48) iz Kosovske Kamenice ističe za Novosti uznemirenost zbog današnjeg incideta u kojem su trojica albanskih vršnjaka pretukla njegovog dvanaestogodišnjeg sina Mihajla.

Objašnjava da se napad na njegovo dijete dogodio oko 14 sati, kada se Mihajlo, učenik petog razreda vraćao iz supermarketa sa dvojicom drugova.

- Albanski dječaci, vršnjaci, napali su ih bez ikakvog povoda i razloga. Pošto su njegovi drugari pobjegli, oni su nasrnuli na Mihajla oborili su ga na put i tukli ga. Osim povreda u predjelu nosa, vilice i koljena, daleko je teže to što se preplašio i doživio stres od kojeg će osjećati dalekosežne posljedice - kaže Nenad koji sa suprugom Biljanom (38) ima i mlađeg sina.

Mihajlu je, ukazana medicinska pomoć u ovdašnjoj ambulanti, dok je policija identifikovala napadače od kojih je napadnuti srpki dječak dvojicu prepoznao. Inače, u tzv. Srpskoj ulici u Kosovskoj Kamenici živi oko 350 Srba dok ih je na području opštine nešto više od hiljadu.

Тагови:
  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм