ATV

Srbija

Oko 250 građana krenulo na testiranje: Neviđene gužve, prednost imaju oni sa simptomima

 • 15.07.2020. 17:41

Zamjenik direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da se u Torlaku radi testiranje na lični zahtjev građana, mahom onih koji žele da putuju pa su im potrebni negativni PCR testovi.

Kapaciteti tog Instituta su, kaže, ograničeni, a samo danas je na lični zahtjev željelo da se na virus korona testira oko 250 građana.

- Činjenica da je neko uplatio 6.000 dinara za testiranje, ne znači da će biti istog dana testiran, jer su kapaciteti ograničeni, a prednost imaju oni sa simptomima, naglasila je Kisić.

Ističe da uglavnom žele da se testiraju putnici, koji idu na godišnje odmore ili putuju van zemlje iz porodičnih razloga.

- Ako želite da se testirate, morate da shvatite da i za testiranje postoje liste čekanja i liste termina, poručila je Kisić.

Tagovi:
 • 20:45 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:15 Еmisija: Ćirilica

  Autorska emisija Milomira Marića.

 • 23:45 Muzzik top 20

  Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

 • 01:15 Noćni program

  Noćni program