Ужас у школи

Основцу гвозденом куглом за бацање на физичком разбијена глава, хитно оперисан!

  • 15.09.2023. 13:08

У Основној школи "Слободан Пајић Баја" у Пећинцима догодио се ужасан инцидент када је на часу физичког ученик гвозденом куглом за бацање погодио ђака старијих разреда у главу, сазнаје Kурир!

Инцидент се, како сазнаје овај портал, догодио у понедјељак, а повријеђени ученик је одмах превезен за Београд у Дјечју клинику у Тиршовој гдје је оперисан у уторак и сада је добро.

Забринути родитељи ђака који похађају ову школу јавили су се редакцији Kурира и казали да су одјељења старијих разреда тог дана у поподневној смјени имали час физичког када су бацали куглу у даљ.

Нови случај породичног насиља: У Турбету претукао супругу пред бебом

Нови случај породичног насиља: У Турбету претукао супругу пред бебом

- Један дјечак је бацио куглу, а други се изненада нашао испред њега и ненамјерно га је дјечак погодио куглом у главу. Дјеца су била уплашена и забринута, а дјечак је хитно одвезен у болницу гдје је касније оперисан јер је имао тешку фрактуру лобање. Kакве ће то посљедице оставити на његово здравље и наставак школовања, не знамо - рекао је један родитељ.

Истиче да све родитеље дјеце која похађају ту школу занима како је до овог, умало кобног догађаја дошло, и да ли ће Министарство просвјете преиспитати одговорност школе за то.

Величао акцију

Величао акцију "Олуја" у бањалучком маркету и провоцирао

Мајка повријеђеног дјечака потврдила је за Kурир да се у понедјељак несрећа догодила.

ОШ "Слободан Пајић Баја"

Без одговара

Kурир је више пута позвао школу на фиксни телефон доступан на сајту, али нико није одговарао на позиве. Упутили су и питања мејлом, али одговоре још нису добили.

- Мој син је оперисан и сада је добро хвала Богу. Једино то ми је битно, детаље не знам, дјеца која су била тамо најбоље знају шта се десило - кратко је казала мајка повријеђеног основца.

Одбјегли затвореник: Ухапшен двоструки убица Алекса Мицан!

Одбјегли затвореник: Ухапшен двоструки убица Алекса Мицан!

Из Дјечје клинике у Тиршовој потврдили су за Kурир да се дјечак из Пећинаца налази у овој здравственој установи, да је оперисан и да је у стабилном стању.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм