Kruševac

Ovo je dadilja koja je otela bebu: Uvukla se pod kožu majci, zamajavala je poruka i misteriozno nestala

 • Izvor: novosti.rs
 • 09.08.2022.18:08

Otkrivena dadilja koja je juče (ponedeljak) pobjegla sa bebom od mjesec i po dana u Kruševcu!

Otkriven je identitet dadilje koja je osumnjičena za otmicu bebe juče (u ponedjeljak) u Kruševcu. Majka jednomjesečne bebe iz Kruševca, koju je u Kruševcu otela dadilja J. J. (35), rekla je da je sa dadiljom stupila u kontakt preko grupe na Fejsbuku, kao da ni u jednom trenutku nije posumnjala u nju.

"Javilo se nekoliko žena, javila se i ona, djelovala je sasvim normalno. Došla je na intervju. Tražila sam joj na uvid ličnu kartu, pitala da li mogu da fotografišem, rekla je da nema problema. Popričale smo, rekla mi je da čuvala bratovljevu i sestrinu djecu. Probali smo dva sata, ona je bila super sa bebom. Uspavala je, opeglala veš, djelovala je skroz normalno", rekla je majka, pišu Novosti.

J.J. je prema njenim riječima odradila par smjena.

"Jednom prilikom sam otišla do prodavnice, a J.J. me je čak zamolila da je zaključam, jer se tako ‘osjeća sigurnije‘. I to je, pored više momenata, ulivalo sigurnost u pozdanost angažovane bejbisiterke", objasnila je majka bebe.

Sa majkom bebe, kako je navela dogovoreno da u ponedjeljak novorođenče izvede u “Pionirski park”. To se i dogodilo.

"Otišla je sa bebom iz stana, trebalo je da im se pridružim malo kasnije. Čim je otišla u park, ona me je kontaktirala, slala mi je slike, ‘evo ‘beba je super, spavka, milina‘. Rekla sam ‘dobro, samo ga pokrij ako bude hladno‘. To je bila najnormalnija komunikacija. I onda poslije nekog vremena, pitam da li stižete, ona je rekla ‘evo još jedan krug i tu smo‘. I tako je ona mene porukama zamlaćivala sve vrijeme, ‘tu sam‘, ‘blizu sam‘, i poslije nekog vremena prestala je da se javlja, postala nedostupna. Onda sam pozvala policiju", ispričala je majka.

Policija je odmah krenula u potragu i prava je sreća što je dijete vrlo brzo nađeno. Ostalo je poznato. Prema prvim informacijama u ponedjeljak, J.J. je bebu odvela u kuću svog bivšeg momka D.S. (40) u naselju Mudrakovac, na periferiji Kruševca.

Prije nego da se odigrala jučerašnja drama, J. J. je u jednom trenutku ispričala K.B. da je imala pobačaj sa prethodnim partnerom. U porodici bivšeg dadiljinog partnera D.S. U Mudrakovcu su bili izričiti u tvrdnji da nemaju veze sa nemilim događajem. Njima se, kako su rekli, došla je sa bebom navodeći i da je njihovo. D.S. je rekao da nije upleten u otmicu, a J.J. je priznala šta je uradila. Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvu u Kruševcu, gdje je podnijeta krivična prijava protiv dadilje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo oduzimanje maloljetnog lica.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.