Hapšenja

Ovo je djevojka koja je štićenicu doma tjerala na prostituciju

  • Извор: Курир
  • 06.10.2022. 16:09

T. J. (20), koja je juče uhapšena zbog sumnje da je sa svojim partnerom M. S. (20), koji je u bjekstvu i F. T. (20), od februara do juna ove godine primoravala maloljetnu štićenicu jednog doma za nezbrinutu djecu na prostituciju, priznala je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu izvršenje krivičnog djela.

Podsjetimo, iz tužilaštva je saopšteno da se osumnjičenima T.J. (20), F.T. (20) i M.S. (20) na teret stavlja krivično djelo trgovina ljudima, za koje je zaprijećena kazna zatvora od najmanje 5 godina.

Na teret im se stavlja da su maloljetnu oštećenu tjerali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najprije u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i prijetnje.

Izvor Kurira otkrio je da se uhapšena T. J. porodila prije mjesec dana, a da je otac njenog djeteta M. S. za kojim policija traga.

- Tinejdžerka stara 16 godina koju su primoravali da pruža seksualne usluge je štićenica jednog doma za nezbrinutu djecu. Pripisali su joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, tjerali je na prostituciju i uzimali joj sve pare, a onda joj je T. J. davala pola ili manje - otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.
Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.