Drama u Inđiji

Ovo je Dragan koji je preživio atentat

  • Izvor: Kurir
  • 27.05.2022.15:41

U Ulici Branka Radičevića u Inđiji sinoć se dogodio incident i bombaški napad u kom je ranjen Dragan K.

- Dragan radi u Hitnoj pomoći i on je navodno pozajmio neke pare Zoranu i tražio je da mu vrati. Međutim, Zoran nije imao da mu vrati dug pa je odlučio da zapuca tako što je došao u lokal gdje je ovaj sjedio. Pucao je nekoliko puta i pištolj mu je zakočio. Tada je Dragana jedan metak okrznuo u vrat - kaže sagovornik Kurira.

Povrijeđeni Dragan K. je pored posla vozača u Hitnoj pomoći radio i kao obezbjeđenje nekih lokala.

- Dragan ne može da priča ima i previše problema sada - kaže za Kurir Draganov kum.

Prema riječima sagovornika, uhapšeni se parkirao nedaleko od lokala u kom je napravio bombaški napad.

- Zoran se parkirao i u kolima je imao bombu i pištolj. Prvo je izletio i kao sumanut pištoljem upao u lokal, prišao Draganu i ispalio nekoliko hitaca u njega i jedan metak ga je okrznuo u vrat i Dragan se odmah uhvatio za vrat jer je osjetio da je pogođen - kaže sagovornik i dodaje da Zoran nakon što mu se pištolj zaglavio otrčao po bombu koja je bila u kolima. Sve je isplanirao i smišljeno uradio, a klinac ima 21 godinu. Na pištolju je imao i prigušivač.

Dragan je trenutno u policijskoj stanici u Inđiji, gdje je na informativnom razgovoru.

- Dragan nije oženjen i živi sa roditeljima. Njegovoj majci koja je bolesna nisu ni saopštili šta se sinoć zbilo i da joj je sin preživio kišu metaka i bombaški napad - kaže jedan od Draganovih komšija.

Podsjetimo, Zoran R. je došao u lokal u kom je sjedio Draga K, prišao mu i pištoljem pucao u njega, ali ga je promašio. Nakon toga, Zoran se udaljio i poslije nekoliko minuta se vratio i u lokal bacio ručnu bombu, tada je Dragan povrijeđen.

(Izvor/Foto: Kurir)

Tagovi: