Živio četiri kuće od porodice Đokić

Ovo je Goran Džonić (59) osumnjičen za monstruozno ubistvo porodice Đokić

  • Извор: Курир
  • 21.10.2021. 21:31

Za ubistvo porodice Đokić kako Kurir saznaje osumnjičen je i uhapšen Goran DŽonić (59) i živio je u Moravcu samo četiri kuće od porodice Đokić!

Uhapšeni je brat od tetke Gorana Đokića. Rođaka porodice Đokić Verica kaže da ne može da vjeruje da je on ubio porodicu.

Goran Dž. je brat od tetke Gorana Đokića! Ubica i žrtve su bili veoma bliski i nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni je živio u blizini ubijene porodice! Kako se saznaje, riječ je o bivšem vatrogascu u penziji.

Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automoboilu. G.Dž. je, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Kako piše Blic, osumnjičeni je vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

(Izvor/Foto: Kurir)

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм