Žrtva ljubomornog muškarca?

Ovo je žena čije je tijelo nađeno u rijeci: Otišla do autobuske stanice i nije se vratila

  • Извор: Новости.рс
  • 12.11.2021. 16:18

M.O. iz Kraljeva, čije je tijelo pronađeno juče u rijeci Ibar, prema nezvaničnim informacijama, žrtva je ljubomornog muškarca iz Tutina, osumnjičenog M.P. (55), sa kojim je bila u vezi.

Nesrećna žena posljednji put je viđena prekjuče, na autobuskom stajalištu u selu Vrba, gdje je posljednjih 12 godina, živjela kao podstanar.

Kako navode njene komšije, bila je divna prema njima.

- U komšiluku je imala nekoliko osoba koje su imale koronu i ona je svakodnevno dolazila da ih obiđe i donese šta im treba - kažu komšije.

Govorili su joj da to ne radi, da zaraza za nju može biti fatalna, ali je ona ponavljala "ja se smrti ne bojim".

Komšije iz Vrbe kažu da ona sa Kosova došla sa porodicom u Kraljevo 1999. godine. Ona se prije izvjesnog vremena razvela i sa djetetom je živjela u Vrbasu. NJen bivši muž je, prema nezvaničnim informacijama, u zatvoru.

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм