Kraljevo

Pogledajte kako je Žandarmerija pjevala "Hriste Bože" pred Vučićem

  • Izvor: Kurir
  • 13.10.2021.20:16

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je u Kraljevu pripadnike žandarmerije gdje je istakao da treba da budu spremni i da je uvjeren da će se oni odazvati ako ih država pozove da štite narod

Prilikom posjete predsjednika Vučića pripadnici žandarmerije otpjevali su himnu kosovskih junaka "Hriste Bože", prenosi "Kurir".

Vučić je istakao da žandarmerija treba da bude spremna, da radi, da vježba, a Srbija će dati sve od sebe da život njihovih porodica bude olakšan, kako po stambenom pitanju tako i po pitanju porodica.

"Ukoliko vas država pozove, a daćemo sve od sebe da ne dođete u tu poziciju. Ako vas pozovemo da štitite narod, znam da ćete se odazvati i da ćete svoju svetu dužnost, svoju svetu obavezu obaviti na najčasniji način. Na tome vam beskrajno hvala", rekao je Vučić i dodao:

"Čuvaćemo mir i stabilnost po svaku cijenu! Ako nas napadnu, ako nam budu ubijali ljude onda ćemo morati da zaštitimo naš narod. Ono što vam ja kažem značiće da ćemo da pobijedimo. Nema predaje, nema povlačenja".