Van životne opasnosti

Pomagao povrijeđenima u udesu pa zamalo stradao

  • Извор: Курир
  • 05.09.2022. 17:36

Povrijeđeni I.B. (43) koga je automobil u subotu udario u selu Međa kod Leskovca dok je pomagao mladiću koji je doživio nesreću, nalazi se van životne opasnost.

UUniverzitetskom Kliničkom centru Niš su rekli da je zadobio povrede glave. U ovom stravičnom udesu, život je izgubio Dimitrije D. (24) iz sela Draškovac.

– Pacijent je došao sa povredama glave koje su mu sanirane i on je vraćen u svoju matičnu bolnicu u Leskovcu – rečeno je u UKC Niš. Pored poginulog i I.B. teže povrijeđenog, ozljede u udesu je zadobilo još četvoro građana kojima je ljekarska njega pružena u Leskovcu.

Udes se dogodio u 3 sata ujutru kada je Dimitrije D. izgubio kontrolu nad svojim automobilom “alfa romeo”. Kako pričaju ljudi ispred čijih se kuća dogodila tragedija, on je u krivini izgubio kontrolu, piše Kurir.

– Ta krivina u Međi je vrlo opasna, a samo u posljednje vrijeme na tom mjestu se dogodilo pet udesa.Dimitrije nije mogao da ispravi auto u krivini tako da je očešao prvo banderu, pa je upao u odvodni kanal, a onda kada je izletio iz njega prevrnuo se na krov, udario je neka vozila. I.B. je izašao da mu pomogne, ali sa suprotne strane je naišao audi koji ga nije vidio i udario ga je – rekle su komšije.

Тагови:
  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм