Autobus se prevrnuo

Poznat identitet stradale žene kod Leskovca, putnici: Odjednom smo skrenuli sa ravnog puta

  • Извор: Курир
  • 21.08.2022. 13:09

Jedna osoba je preminula, dok su 22 povrijeđene prilikom prevrtanja autobusa na auto-putu Leskovac-Niš. Kako mediji prenose, stradala je žena Nina N., inače licencirani turistički vodič.

Nesrećna žena je stradala na licu mjesta i ekipa Hitne pomoći je po dolasku na teren mogla samo da konstatuje njenu smrt. Nastradala je prema nezvaničnim informacijama bila vođa puta.

Za volanom autobusa nalazio se Mile Ž. (57). Zasad nema zvanične potvrde šta je bio uzrok nezgode.

„Mi smo stali kod hotela Predejane da odmorimo. Nakon toga smo lijepo krenuli, sve je bilo normalno, i brzina, i uslovi puta. Vozač je super vozio, ali prethodno se požalio nešto da ima šećer. Da li je to uticalo ili ne, ne znam, ali mi smo s ravnog puta tek odjednom skrenuli i prevrnuli se“, kaže jedna od putnica iz autobusa za Kurir.

U nesreći su povrijeđene 22 osobe. Povrijeđeni su zbrinuti u nekoliko bolnica. Dvije osobe su zadobile teže povrede, a među povrijeđenima je i dvoje djece.

Saobraćajna nesreća se dogodila kad je iz za sada nepoznatih razloga autobus somborskih tablica, koji je vraćao turiste iz Haniotija, izletio sa puta kod Pečenjevaca nakon čega se prevrnuo na bok.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)