Porodica krije datum

Roditelji će pokopati Malčanskog berberina na groblju na kom je uhapšen prije 2 godine?

  • Извор: Курир
  • 09.07.2022. 21:38

Porodica Ninoslava Jovanovića (49), poznatog po nadimku Malčanski Berberin, koji je preminuo nakon što mu je pozlilo u požarevačkom zatvoru, gdje je izdržavao doživotnu robiju, najvjerovatnije će preuzeti njegovo tijelo i sahraniće ga na groblju u selu Malča kod Niša.

Serijski silovatelj preminuo je u noći između četvrtka i petka od srčanog udara, a bio je prvi zločinac u Srbiji osuđen na kaznu doživotnog zatvora zato što je u decembru 2019. oteo i 10 dana zlostavljao djevojčicu (12).

Mještani sela Malča, iz kog je Jovanović rodom, kažu za Kurir da su čuli da će njegovi otac i majka preuzeti tijelo i da će ga sahraniti na seoskom groblju. Jedni kažu da su čuli da je ukop zakazan za ponedjeljak ili utorak, ali da im djeluje kao da porodica krije tačan datum.

- Nema umrlice nigdje. Htio bih da idem, ali ne zbog Ninoslava, već zbog njegovog oca, ipak je on dobar čovjek i nije mogao da bira ko će da mu bude sin - kaže jedan mještanin i dodaje da je porodica Jovanović zbog pokojnika godinama bila na stubu srama.

I drugi mještanin sela kaže da se priča da će roditelji sahraniti Jovanovića, ali da njemu ne pada na pamet da ide.

- Siguran sam da mu niko neće doći sem porodice, jer nije ni zaslužio. Možda je ružno reći, ali njemu je mjesto pod zemljom - izričit je.

Groblje na kom će, prema nezvaničnim saznanjima, biti sahranjen Malčanski Berberin isto je ono groblje na kom je on uhapšen 5. januara 2020, nakon 17 dana potrage. Naime, silovatelj se skrivao od policije nakon što je oteo i zlostavljao djevojčicu.

Porodica Jovanović juče je za Kurir rekla da ne žele da bilo ko dođe na sahranu njihovog sina.

- Ninoslav je mrtav, mi smo bili uznemiravani dok je bio živ, a bar nas ostavite na miru sada kada je mrtav - rekla je žena koja se javila na telefon Jovanovića.

(Kurir)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок