Наводно пријетио дјеци

Слоба Радановић се огласио након вијести да је изазвао инцидент у школи

  • Извор: Мондо.рс
  • 03.04.2024. 18:15

Након што се огласило Министарство просвјете поводом оптужби да је пјевач упао у школу и пријетио деци, сада се огласио и сам Слоба Радановић на друштвеним мрежама.

Пјевач се огласио се након тврдњи мајке једног ђака из Основне школе "Милена Павловић Барили" у насељу Вишњичка Бања, да је крајем марта изазвао инцидент. Послије тврдњи мајке да је Радановић "упао на час" и викао и пријетио дјеци у школи, огласио се и он.

Како је навео на Инстаграму, по њему је очигледно ријеч о шали те је навео да је "први април био дан прије објављивања вијести о инциденту".

"Читам сад вијести гдје кажу како сам ја пријетио дјеци од 10 година и како ја њих тероришем", написао је он и додао:  "Људи, први април је био јуче", додао је емотикон смајлија који плаче од смијеха.

У дворишту имају седам базена, а не купају се у њима: Њихова улога је посебна

У дворишту имају седам базена, а не купају се у њима: Њихова улога је посебна

О случају се огласило и Министарство просвете, који су како истичу, обавијештени о инциденту који се догодио, као и да је школа реаговала на појединачну ситуацију, а да Министарство просвјете прати поступање челника школе. "Министарство просвјете је обавијештено о инциденту у ОШ "Милена Павловић Барили". У свакој појединачној ситуацији реагује школа, а Министарство просвјете ће прати поступање школе у овом случају и пружити сву неопходну подршку у поступању. Министарству се нису обраћали родитељи из ове школе", саопштено је из Министарства.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм