Beograd

Snimao djevojke u autobusu: "Tražila sam da sve obriše"

  • Извор: Телеграф
  • 07.10.2021. 12:22

Veliku neprijatnost doživjele su sestre iz Beograda, kada su u utorak u ranim jutarnjim satima krenule na posao gradskim prevozom.

Njih je, dok su se vozile autobusom na liniji 81L, na relaciji Altina - KBC Zemun nepoznati muškarac navodno snimao i fotografisao svojim telefonom.

Kako je mlada Beograđanka ispričala za "Telegraf.rs", sve se desilo oko 7.15 časova.

"Sestra je sjedila preko puta mene u autobusu u kojem je bilo dosta ljudi. U jednom trenutku smo čule jednu djevojku koja je povisila ton. Razgovarala je sa nekim čovjekom koji ima između 50 i 60 godina, po mojoj procjeni. Rekla mu je: 'Šta to radiš? Prestani da snimaš'", započinje sagovornica pomenutog portala.

Dodaje da joj je potom djevojka koja je vikala na muškarca rekla da je on snimao i fotografisao njenu mlađu sestru.

"Prišla sam mu i tražila da mi pokaže telefon. Prvo nije htio, ali sam bila uporna. Kada mi je ipak pokazao, tražila sam mu da obriše sve to što je snimao. Nešto je obrisao preda mnom, ali nešto je ostalo", priča djevojka.

Kako kaže, ne može sa sigurnošću da tvrdi gde je čovjek ušao, ali pretpostavlja da je na potezu od Altine do stadiona u Zemunu.

"Sestra i ja smo poslije te rasprave izašle iz autobusa na stanici Aleksandra Dubčeka, i on je tu sišao i pobjegao. Moja sestra je bila uznemirena, a onda nam je prišla žena sa kćerkom koja je prijavila slučaj policiji. Danas će sestra ići da da izjavu", rekla je ona.

Тагови:
  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм