Srbija

Šokantan snimak iz Niša: Krvnički pesničio čovjeka na zemlji

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 02.09.2021. 20:04

Snimak šokantnog prizora u Nišu obišao je prekjuče društvene mreže. Naime, na videu se vidi kako jedan čovjek leži na zemlji dok mu drugi zadaje udarac za udarcem pesnicama.

Nišlije su, izgleda, navikle na takve prizore i očigledno ih oni ne potresaju mnogo, jer prijave ovog događaja policiji nije bilo.

"Vidjeli smo snimak, pokušavamo da saznamo više informacija o događaju, ali prijave tuče policiji nije bilo", kažu za "Telegraf" iz PU Niš.

Kako se vidi na snimku, osim čovjeka koji se svojski trudio da ih razdvoji, niko na ovaj incident nije obratio posebnu pažnju, niti našao za shodno da napadača skloni od čovjeka na zemlji, pozove policiju ili Hitnu pomoć.

Dok muškarac koji dobija batine leži na kolovozu, prima udarce, a glava mu udara o asfalt i obližnji ivičnjak, uspijeva da ostane toliko pribran i da svog protivnika makar na momenat uhvati za šake i spriječi dalje batinanje. Za to vrijeme, pored prolaze dva automobila i ne samo da niko ne izlazi iz njih, već uredno obilaze muškarca na zemlji.

U isto vrijeme, u tih 15 sekundi snimka, pored njih prolazi četiri-pet osoba, ali sve što upućuju čovjeku koji dobija batine je letimičan pogled.

Da li su mještani tog srpskog grada toliko navikli na slične scene na ulicama i rješavanje nesuglasica batinama, da nikom nije palo na pamet da pozove nadležne?


Tagovi:
 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.