Uznemirujući video

Šokantan snimak nasilja: Muškarac šutnuo djevojku u glavu, svi ćute i gledaju

  • 24.06.2021. 20:11

Na društvenim mrežama danas je osvanuo jeziv snimak scene sa Ade Ciganlije na kojoj se vidi kako jedan muškarac nogom u glavu udara ženu, dok ostali mirno sjede i sve to posmatraju.

Kako se vidi, muškarac je krenuo da napada ženu uzvikujući: "Šta me praviš budalom!"

Ona je vidno uznemirena počela da bježi, govoreći mu da se skloni i da je ostavi na miru, sluteći šta bi mogao da uradi.

Na kraju, dok je bježala, saplela se i pala na zemlju. Kada je krenula da ustaje, on ju je dočekao i zadao joj jak udarac u glavu zbog kojeg se sručila. Tek je tada jedna žena u pozadini povikala: "Alo, bre, šta biješ ženu, šta radiš to!". 

Druga pored nje je dodala: "Neću ja da idem".

Komentari korisnika društvenih mreža bili su, očekivano, puni ogorčenja.

"Oni koji gledaju i ništa ne preduzimaju su saučesnici", "Ovo je toliko strasno, ja ne mogu da povjerujem", "Sramota me mene sto sam musko", pisali su.

Iako je sve vrijeme jedan stariji muškarac stajao isprečen između njih, nesiguran šta treba da radi, nije bilo veće inicijative prisutnih da priskoče u pomoć nesrećnoj ženi.

Jednako šokantno, pored činjenice da manijak udara ženu, jeste i to što svi koji su se našli u blizini mirno posmatraju ovu scenu nasilja.




(Telegraf.rs)

Тагови:
  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.