Teško je podnio

Stalno pitao za njega: Ljajiću saopštili da je njegov kolega nastradao

  • Извор: Курир
  • 11.04.2022. 13:40

Rasim Ljajić je saznao tragičnu istinu da je njegov prijatelj i bliski stranački saradnik Branko Gogić poginuo juče u saobraćajnoj nesreći u kojoj je i sam Ljajić zadobio teške povrede.

"Supuga je jutros posjetila Rasima u Kliničkom centru u Nišu i saopštila mu je najgoru vijest da je Branko, koji je imao nepunih 45 godina, poginuo juče na licu mjesta. Rasim je i sam slutio da je Branko nastradao, stalno je pitao za njega, ali su mu iznova i iznova odgovarali da ne znaju šta je s njim jer je druga ekipa Hitne pomoći prevezla Branka sa mjesta nesreće, koja se dogodila nedaleko od Ražnja", kaže neimenovani izvor "Kurira".

Kako dodaje, svi su bili svjesni da mu ne mogu više lagati, pa mu je vijest konačno saopštila supruga.

"Teško je to podnio, kako je supruga prenijela medicinskom osoblju, ali se i nekako sabrao i pred ljekarima i sestrama izgleda potpuno staloženo, uopšte ne govori o tome", kaže izvor.

Ljajić je, inače, polomio nekoliko rebara, ima hematome po glavi, i povrede grudnog koša, ali je svjestan, stabilan i nije životno ugrožen. Kontrolni skener mu je rađen jutros i pokazao je da nema nikakvih novih problema, niti ima unutrašnjih krvarenja, niti problema s hematomima, a što je moguće kod poacijenasta koji imaju povrede kao on.

Podsjetimo, Ljajić je bio na mjestu suvozača i bio je pored auta, kada je stigla Hitna pomoć, a Gogić je bio na mjestu vozača. Ljajić je odmah doktorku iz Hitne pomoći pitao da li je Branko živ, a ona ne želeći da mu saopšti najcrnju vijest, jer odmah se vidjelo da je Gogić poginuo na licu mjesta, rekla mu je da ne zna i da je druga ekipa preuzela vozača automobila. Vatrogasci su morali da sijeku auto da bi izvukli njegovo tijelo.

Тагови: