Јака киша

Стиже хаос у Србију, упаљен метеоаларм

  • Извор: Б92
  • 08.11.2023. 13:26

У Србији ће данас бити осјетно хладније, а за одређене дијелове земље су упаљени и метеоаларми који се односе на појаву кише.

За источну и југозападну Србију Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) је упалио жуте метеоаларме за кишу, који означавају да вријеме може бити потенцијално опасно.

У предјелима југоисточне Србије и Косова и Метохије се такође очекује киша, с тим што су у тим случајевима упаљени наранџасти метеоаларми. Та боја означава да је вријеме опасно, те да су таквог интезитета да могу проузроковати материјалну штету и бити опасне по људе и животиње.

Кроз овај прозор је побјегао осуђени педофил!

Кроз овај прозор је побјегао осуђени педофил!

На сјеверу и западу земље данас суво, уз постепено смањење облачности.

"У осталим предијелима облачно, мјестимично са кишом и локалним пљусковима, а већа количина падавина очекује се у првом дјелу дана на југу и југоистоку земље (од 20 до 40 mm за 12 ч, понегдје и више). Послије подне и увече престанак падавина, а затим и дјелимично разведравање", наводи се на сајту РХМЗ-а.

Бањалучани опрез: Ако видите овог човјека зовите полицију

Бањалучани опрез: Ако видите овог човјека зовите полицију

Данас осјетно хладније уз пад температуре за 6 до 10°С. Дневна температура без већег колебања од 10 до 13°С, увече у осетном паду, осим у Тимочкој Крајини где ће бити мало топлије, са највишом дневном температуром око 16°С.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?