Ухватили лопова на дјелу

Сваки дан крао неколико килограма меса: Радници једва провалили његов систем

  • 13.04.2024. 17:28

Марија из Ниша тврди да је сваког дана из радње у којој ради нестајало месо, а камере нису ухватиле лопова.

Прво су посумњали на месара, али убрзо су открили да он није крадљивац, онда је откривено нешто што је шокирало све раднике у продавници.

Марија, која је жељела да остане анонимна каже да су "примијетили да сваког дана недостаје месо и на то су их упозорили менаџери радње. Сваког дана фалило је неколико килограма меса".

"Менаџери су одлучили да пратимо потрошаче. Гледали су ко купује највише меса. Неколико дана послије упозорења, открили смо лопова. Човјек је купио килограм бута, а кад сам узела кесу да откуцам бар код, видјела сам да је много теже и да у њој има више од килограм меса", прича касирка.


Младожењу пронашли с кумом у апартману

Младожењу пронашли с кумом у апартману

Када су отворили кесу видјели су да је у њој и друго месо. Купац је рекао да је месар погријешио. Тад је платио и тако је прошло. Али онда су се сви у продавници запитали како је могуће да се ово десило њима пред очима.

Мотали су филм уназад, погледали су камере и ништа им није било јасно. А онда су почели да га прате. Иако испочетка збуњени, радници су убрзо разоткрили како им је нестајало месо у огромним количинама.

"Сваког дана је тај човјек, менаџер оближњег кафе - ресторана долазио у радњу, оде до месаре и тражи, рецимо, 20 ћевапа. Месар му спакује у папир, па у кесу и на кесу залијепи цијену тј. бар код. Онда тражи килограм бута, месар исто уради, спакује у папир, па у кесу, па на то налијепи стикер с цијеном. Тако узме неколико различитих врста меса, а онда стане са стране гдје га не види камера, узме кесу гдје су ћевапи и убаци у кесу гдје је бут. И завеже као што је месар завезао", испричала је Марија и додала:


Компанија из БиХ има једног запосленог и приход од 357 милиона КМ за годину

Компанија из БиХ има једног запосленог и приход од 357 милиона КМ за годину

"На кеси остане само једна цијена, само цијена бута, а унутра су у ствари и ћевапи. Кад дође на касу, ја само откуцам то што видим, један бар код. Тако је могао да ради колико хоће. Посебно кад је гужва, па кад има много људи на каси, ко ће да обрати пажњу и гледа шта је све у кеси. Дневно је крао два до три килограма меса", испричала је она.

Како она каже, да је ставио кило бута у двије киле ћевапа, на примјер, не би никад примијетили толику разлику, јер је мала разлика између два килограма и три килограма. Међутим, он се баш осилио па је у килограм ћевапа стављао и по три килограма бута, преноси "Мондо".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.