Уочи понављања избора

У поноћ почиње изборна тишина у Србији

  • Извор: СРНА
  • 27.12.2023. 22:36

У Србији у поноћ почиње изборна тишина уочи понављања избора на 34 бирачка мјеста који ће бити одржани у суботу, 30. децембра.

Истог дана гласаће се и на три бирачка мјеста за Скупштину града Београда, пошто је на два мјеста гласање поништено, а на једном није било могуће утврдити резултат.

Градска изборна комисија усвојила је рјешења о именовању бирачког одбора у сталном и проширеном саставу за спровођење поновног гласања на изборима за одборнике Скупштине града Београда за једно бирачко мјесто у Вождовцу и два на Новом Београду.

Поновно гласање биће одржано од 7.00 до 20.00 часова.

На изборима, одржаним у нед‌јељу, 17. децембра, према прелиминарним резултатима, и на републичком и на нивоу града Београда, највише гласова освојила је коалиција окупљена око владајуће Српске напредне странке. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм