Novi Sad

UBIO ženu i njene roditelje: Ubica već osuđivan zbog NASILJA u porodici

  • 24.05.2019.11:04

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu (32)

Mirjana Janković (32) ubijena je jutros oko 8 sati u svojoj porodičnoj kući u Novom Sadu. Zajedno sa njom stradali su i njeni roditelji Branislav i Nada, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, postoje indicije da je ubistva počinio zet porodice Pajić, Mirjanin muž.

Do stravičnog trostrukog ubistva došlo je na Telepu, u ulici Šandora Petefija. Otac, majka i kćerka pronađeni su sa ranama na glavi.

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu kćerku Mirjanu Janković (32).

Policija je odmah blokirala i obezbjedila dokaze na mjestu nezapamćenog zločina. Policiju je, po prvim infomracijama, pozvao sestrić porodice Pajić, koji je otvorio kapiju i video krv.

Kako nezvanično saznaju mediji, protiv Mirjaninog muža postojala je već izrečena mjeru zabrane prilaska i komuniciranja. Protiv njega je prije izvjesnog vremena podnijeta i krivična prijava za nasilje u porodici.