Beograd

Uhapšen napadač koji je poprskao suzavcem vozača autobusa: Bio bijesan jer mu nije stao van stanice

 • 05.03.2021. 15:17

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. O. (49) iz Beograda, za koga se sumnja da je juče, na liniji GSP broj 79, nakon vrijeđanja, isprskao vozača biber sprejom, nanijevši mu lake tjelesne povrede.

Osumnjičeni će, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan za krivično djelo nasilničko ponašanje.

Podsjećamo, V. O. je bio revoltiran jer vozač nije htio da mu stane van autobuskog stajališta. Incident se desio u Dimitrija Tucovića, na liniji 79, a vozač je prevezen u Urgentni centar.

- Putnuk je htio da izađe van stanice, a vozač je rekao da ne može to da uradi. Ipak je zaustavio vozilo i otvorio mu vrata. On je, kad je izašao iz autobusa, stao ispred vozila, prijetio vozaču rukom, a potom otišao do prozora koji je bio otvoren i poprskao ga suzavcem po licu - rečeno nam je u Sekretarijatu.

- Vozač je odmah pritisnuo alarm za hitne službe, Hitna pomoć je došla brzo i prevezla ga u Urgentni centar. Napadač je pobjegao - rekli su nam.

Autobus je odvezen u garažu na čišćenje jer je u njemu još ostalo tragova suzavca, a zamijenjen je drugim vozilom.

(Telegraf)

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

 • 19:52 Без коментара

  Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.