Postaje član Glavnog odbora SPS-a

Unuk Slobodana Miloševića ulazi u politiku na velika vrata

  • Извор: Телеграф
  • 17.07.2023. 20:22

Socijalistička partija Srbije danas je svečanom sjednicom Glavnog odbora u Beogradu obilježila 33 godina postojanja, a lider stranke Ivica Dačić rekao je da je ponosan na sve dobro što su uradili u prethodnim decenijama.

On je rekao da je ponosan i na saradnju sa koalicijom SNS i dodao da stranka čiji je lider u potpunosti podržava državno rukovodstvo kada je riječ o borbi za zaštitu nacionalnih i državnih interesa.

- Pružamo podršku u svakom segmentu - od KiM, pa do položaja srpskog naroda u BiH, Crnoj Gori, zatim pritisaka koji se vrše na našu zemlju, kao i u nastojanjima da se stvore što bolji ekonomski i socijalni uslovi za život ljudi... Za stvaranje jednog fronta koji bi se zalagao za tako nešto - zaštita nacionalnih i državnih interesa i socijalnu pravdu. U tom smislu ćemo nastaviti našu saradnju u narednom periodu - rekao je Dačić novinarima uoči sednice.

Partizan traži izbacivanje Zvezde iz ABA lige

Partizan traži izbacivanje Zvezde iz ABA lige

Dačić je naveo da će na sednici Glavnog odbora biti istaknuta važnost programa socijalističkih partija, kao i socijaldemokratskih partija u svetu, ali i da će se govoriti o predstojećim političkim obavezama, odnosno redovnim lokalnim i pokrajinskim izborima koji treba da budu održani na proljeće iduće godine.

- Da li će i kada će biti parlamentarnih izbora o tome će se odlučiti u narednom periodu - napomenuo je Dačić.

On je rekao i da će na današnjoj sednici predložiti da za člana Glavnog odbora SPS bude izabran Marko Milošević, unuk prvog predsjednika SPS Slobodana Miloševića, koji je, kako je rekao Dačić, izrazio želju da se učlani u SPS i aktivira politički.

Sin Slobodana Miloševića sa Noćnim vukovima: Dočekao spomenik ocu u Moskvi

Sin Slobodana Miloševića sa Noćnim vukovima: Dočekao spomenik ocu u Moskvi

Marko Milošević je rekao da će dati sve od sebe da doprinese radu partiji, kao i društvu.

- Ovo je oduvijek bila moja želja. Za mene je ova ideja večna i drago mi je što postoji u ovakvom kontinuitetu - rekao je Milošević.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.