Опроштај од Наде Перић Ковачевић

Усред дневника РТС водитељка саопштила тужну вијест: Преминула је наша колегиница

  • Извор: РТС
  • 04.01.2024. 07:38

Водитељка РТС саопштила је тужну вијест гледаоцима Дневника - Нада Перић Ковачевић, запослена на РТС-у, је преминула.

- Преминула је наша колегиница, Нада Перић Ковачевић. 25. година је радила на РТС-у, бавила се и заштитом ауторских права серије и филмова. Опроштај је у суботу, 6. јануара, на Новом гробљу - саопштили су у Дневнику на РТС-у.

Пријатељи и колеге опростили су се од Наде.

- Данас је тужан дан за колеге Наде Перић Ковачевић, дугогодишње чланице РТС-а, која је преминула након 25 година рада у овој медијској кући. Нада је била шеф правне службе, а посебно се истицала у заштити ауторских права серија и филмова. Њен допринос јавном сервису био је неизмјерно важан, а колеге су се емотивно опростиле од ње у Вечерњем Дневнику - преноси Пулсонлине.

Опроштај од Наде Перић Ковачевић је у суботу, 6. јануара, у 13 часова на Новом гробљу у Београду, преноси РТС.

Иначе Нада је мајка познате џез пјевачице Лене Ковачевић и супруга драмског писца, сценаристе, редитеља и академика Душана Ковачевића.

Преминула супруга Душана Ковачевића

Преминула супруга Душана Ковачевића


Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.