Београд

Вучић развио српску тробојку: Нико ову заставу не може и никада неће побиједити

 • Извор: СРНА
 • 28.05.2024. 22:52

Предсједник Србије Александар Вучић поручио је да никоме неће дозволити да разбија јединство српског народа гдје год да живе Срби.

„Гдје год да живе Срби увијек ћемо имати јединство нашег народа, увијек ћемо имати исто име и презиме српско, и никоме нећемо дозволити да то сруши“, рекао је Вучић на предизборном скупу странака окупљених око Српске напредне странке у Београду.

Вучић је током обраћања развио заставу Србије коју је недавно развио у УН и навео да су му у региону и у свијету сви замјерили што је то учинио.

„Засметала им је наша српска тробојка, наша српска застава. Питају се зашто толико волимо своју заставу. Ничију заставу не мрзимо, али своју волимо највише на свијету. Ова наша тробојка је данас симбол отпора, слободе, правде и побједе. Нико ову заставу не може и никада неће побиједити“, поручио је Вучић.

Скупу у Хали спортова "Ранко Жеравица" на Новом Београду присуствовали су кандидат коалиције за градоначелника Београда Александар Шапић, предсједник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, предсједник странке "Заветници" Милица Ђурђевић Стаменковски, градоначелник Љубљане Зоран Јанковић и други.

У Србији ће 2. јуна бити одржани избори у 66 јединица локалне самоуправе, а бирају се и одборници више београдских и нишких општина.

Пратите нас и путем Вибера

 • 08:00 Емисија: Аграр

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

 • 08:30 Емисија: АТВ јутро

  Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

 • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

  Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 11:00 Ловачки савети (Р)

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.