ATV

Predsjednik Srbije

Vučić u posjeti Parizu

 • 11.11.2019. 08:10

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić od danas će boraviti u radnoj posjeti Parizu tokom koje će se susresti sa predsjednikom Francuske Emanuelom Makronom.

Vučić, koji će u Parizu boraviti do 13. novembra, prvog dana posjete prisustvovaće večeri koju francuski predsjednik priređuje za šefove država, vlada i predstavnike međunarodnih organizacija.

Drugog dana radne posjete Parizu, Vučić će se sastati sa Makronom i prisustvovati otvaranju Drugog pariškog foruma o miru, najavljeno je na sajtu predsjednika Srbije.

Programom je planirano da Vučić učestvuje u razgovoru o 75 godina Organizacije UN, kao i na panelu "Mišljenja mladih o multilateralizmu" tokom 40. zasjedanja Generalne konferencije Uneska.

Vučić će se obratiti učesnicima Generalne konferencije Uneska posljednjeg dana posjete, kada će imati susret sa generalnom direktorkom Uneska Odri Azule.
 

Тагови:
 • 22:10 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:25 Серија: Развратник (16+)

  Серија: Развратник (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

 • 23:45 Ноћни програм

  Ноћни програм