Предсједник Србије

Вучић: У Србији све одјекује од поноса, међу заговорницима резолуције мук

 • Извор: СРНА
 • 26.05.2024. 13:33

У Србији, послије гласања о резолуцији О Сребреници у Генералној скупштини УН, одјекује све од поноса и достојанства, док је код оних који су је спремали мук, рекао је предсједник Србије Александар Вучић.

Вучић је рекао да се сваки Србин и грађанин Србије осјећа достојанствено, те да је поносан на то што нису успјели да је сруше иако су покушали.

Он је рекао да се по нападима из региона, због његове борбе против ове резолуције, види да је Србија макар нешто успјела.

Вучић је навео да су Срби показали да су, када је тешко, у стању да уједине своју нацију и народ, да покажу да им, када су јединствени, не могу ништа.

"Гласали су против нас због специфичности теме и Индонезија и Малезија, Катар, Ирак, Турска..., али и опет је мала Србија изашла са 25 гласова више, него сви они заједно. И то вам показује да када смо заједно уједињени, можемо све", рекао је Вучић.

Он је истакао да српски народ и грађани Србије морају да се држе заједно, да свађе нису потребне већ мир и стабилност.

На предизборном митингу у Ваљеву, Вучић је истакао да српску војну индустрију нико више не може да уништи и да ће она напредовати све више у будућности.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.