Предсједник Србије

Вучић: Ваздух можете да нам укинете, али слободу вам не дамо

  • Извор: АТВ
  • 24.03.2024. 21:08

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је, на обиљежавању Дана сјећања на жртве НАТО бомбардовања, да су хтјели да униште Србију и да је раскомадају, али да у томе нису успјели.

"Хтјели су да нам униште Србију, да нам је раскомадају и мисле да су у томе успјели", рекао је Вучић и додао:

"Прошло је 25 година и још се не дамо, још не пристајемо на комадање Србије".

Вучић је нагласио да још увијек постоји један мали народ који не пристаје на окупацију и који жели будућност за себе и своју дјецу.


Додик: Кад убијете дијете, убијате цијели свијет, а они су убијали дјецу на многим странама

Додик: Кад убијете дијете, убијате цијели свијет, а они су убијали дјецу на многим странама

"Јачи је овај народ и јача је Србија него што мислите. Одупираћемо вам се док дишемо. Одупираћемо вам се јер не можете да нам укинете слободу. И ваздух можете да нам укинете, слободу вам нећемо дати. Јер волимо Србију, живимо за Србију и никада нећемо добровољно пристати да нам узмете Косово и Метохију, да нам нестане наша Србија", поручио је предсједник Србије.

"Нећемо у НАТО никада, чуваћемо и штитићемо своју војну неутралност. Нема чиме Србију нисте казнили, али не можете да нам отмете право да живимо за своју земљу. Топлица је дио јуначке Србије, дио са којим ни један педаљ Србије не може да се пореди јер је овде највише јунака. Овдје су нам највећи јунаци. Мала Србија бориће се истином, чашћу, знањем, свим што има и чиме располаже да сачува своју територију, народ и своју будућност. Резервну отаџбину немамо и баш као што је ова пјесма рекла 'Волимо те отаџбино наша', нека живи будућност Србије! А ви сви пријатељи прави и лажни, хвала вам на свему, Србију су покушали да угасе, али никада нису успјели. И ова киша је знак за препород Србије. Прије 25 година је био прелијеп дан, и тада су почели да убијају. Пред вама је Србија која ће знати да се сачува и да се одбрани. Надам се да ћемо се виђати много бољим поводима, а Србију им нећемо дати. Живјела Србија", поручио је предсједник Србије Александар Вучић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм