Predložio kandidata

Vučić više nije predsjednik SNS-a, evo ko bi ga mogao naslijediti

  • Извор: Агенције
  • 27.05.2023. 13:04

U Kragujevcu je danas počela izborna skupština Srpske napredne stranke (SNS), a sjednici prisustvuje i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je pozdravio članove SNS i građane koji su se okupili da ga pozdrave.

Kako je Vučić najavio nakon sjednice Predsjedništva SNS 16. maja, na Skupštini SNS oko 4.000 delegata biraće novo rukovodstvo i donijeti odluku o ulasku stranke u novi širi pokret - Narodni pokret za državu.

On je na skupu "Srbija nade", koji je održan juče u Beogradu rekao da se od danas povlači sa mjesta predsjednika SNS i da će biti formiran Pokret za narod i državu od Vidovdana. 

"Ovo je posljednje veče da sam predsjednik SNS-a"

Danas je predložio kandidata za tu stranačku funkciju, prenose beogradski mediji.

"Da predstavim čovjeka koga ću da predstavim kandidata za predsjednika SNS. Ova stranka je uz moju djecu, moj život i ovu stranku, vas, nikada dok sam živ neću napustiti. Mislim da je potreban drugačiji pristup za objedinjavanja onih koji žele uspješnu Srbiju koja će brinuti o svojim građanima. Sjećam se kada je meni Tomislav predavao palicu za stranku, a sada sam ja u toj poziciji, kao što će neko to biti sutra. To su normalne stvari u politici. Ponosan sam što sam vodio stranku svo ovo vrijeme. Predložiću vam danas za predsjednika, nikakvo predsjedništvo, već predlažem da novi predsjednik stranke bude Miloš Vučević", rekao je Vučić.

"On je od početka sa nama, znam da zna šta je stranka, znam koliko voli SNS, znao sam mu i oca. Vjerujem da će zajedno sa vama moći da radi još više i još snažnije", rekao je Vučić.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?