Доскорашњи директор БИА-е

Вулин: По мом наређену Бајрамовој забрањен улазак у Србију

  • Извор: СРНА
  • 22.01.2024. 16:14

Доскорашњи директор Безбједносно-информативне агенције (БИА) Александар Вулин рекао је да је, по његовом наређењу, док је био на челу Агенције, забрањен улазак у Србију пјевачици из БиХ Селми Бајрами јер је пред камерама "поносно показивала симболе велике Албаније".

"Не можете показивати симболе "велике Албаније" и узимати новац у Србији. Коме је `велика Албанија` понос, Србија не треба да буде тезга", нагласио је Вулин.

Ово је списак познатих којима је забрањен улазак у Србију

Ово је списак познатих којима је забрањен улазак у Србију

Он је истакао да сваки пјевач који би се сликао уз нацистички поздрав "зиг хајл" тешко да би одржао концерт у Израелу, због чега не види зашто би показивање симбола "велике Албаније" било "препорука за естрадну каријеру у Србији", пренијели су београдски медији.

Вулин је појаснио да је, док је био директор БИА, издао један број наредби које се односе на све оне који газе достојанство Србије и српског народа.

Пјевачици забрањен улазак у Србију - Полиција привела Селму Бајрами!

Пјевачици забрањен улазак у Србију - Полиција привела Селму Бајрами!

"Не знам које наредбе су остале на снази, али најбоље да издајници и они који мисле да се може некажњено пљувати по Србији то сами провере", рекао је Вулин.

Селма Бајрами данас је задржана на београдском аеродрому "Никола Тесла" при покушају уласка у Србију, након чега је одмах враћена у авион који лети за Сарајево.

Пратите нас и путем Вибера