Потпредсједник Владе Србије

Вулин: Што почео Бакир, Конаковић би да заврши

  • Извор: СРНА
  • 28.05.2024. 06:53

Потпредсједник Владе Србије Александар Вулин оцијенио је да би министар иностраних послова у Савјету министара Елмедин Конаковић, позивом предсједнику Србије Александру Вучићу да посјети Поточаре, хтио да доврши оно што је Бакир Изетбеговић започео прије девет година.

"Александру Вучићу су усташе убиле дједа, отац му је избјегао каму у мајчином стомаку, а Александра су покушали да убију у Сребреници. Оно што је у Поточарима прије девет година започео Бакир Изетбеговић сада би да заврши Конаковић", рекао је Вулин у саопштењу.

Према Вулиновим ријечима, Вучић је показао достојанство и храброст пред руљом у Поточарима и нема разлога никоме ништа да доказује.

Вучић: Ако будем убијен одговоран је Елмедин Конаковић

Вучић: Ако будем убијен одговоран је Елмедин Конаковић

"Нека Конаковић дође у Братунац и нека докаже да има бар мрву Вучићеве храбрости и достојанства. Безбједност међу Србима Конаковићу ја гарантујем, па пошто се свијету обраћа на српском, нека покаже да га и разумије", поручио је Вулин након што је Конаковић позвао Вучића на Генералну скупштину УН у Њујорк 11. јула, као и у Поточаре, уз коментар "да може да се огрне заставом, а и не мора".

Вучић је ову Конаковићеву изјаву оцијенио као позив на његово убиство.

Пратите нас и путем Вибера