Nožem izbo suprugu

Žena krvava išla ulicom, muškarci ni da stanu

 • Извор: Курир
 • 25.09.2022. 15:56

Ljubavna drama koja je tinjala između muškarca J.N.(40) i žene S.S. (62) iz Niša, kulminirala je krvavim scenama u subotu oko podne u kući koja se nalazi u Knjaževačkoj ulici u Nišu, u naselju Durlan.

On se navodno u napadu bijesa dohvatio noža i prvo ubo S.S., a onda pokušao da presudi i sebi prerezivanjem vrata.

Sreća u nesreći, da u oba slučaja nije zasjekao važne arterije pa nisu iskrvarili. Oboje su smješteni u različitim sobama na Kliniku za ORL Univerzitetskog kliničkog centra i oporavljaju se od rana, a J.N. se vodi kao uhapšen.

S.S. je nakon verbalne rasprave i zadobijenih rana izašla nekako na Knjaževačku ulicu, a da nije bilo komšinice D.P, ko zna kakva bi bila sudbina S.S.

"Iz te kuće nikada nije bilo ama baš ni jednog problema. Pedeset godina se znamo. Potpuno normalni ljudi. I on i brat, nikad se glasan ton nije čuo i zato sam bila šokirana kada se ispred mene pojavila žena s krvavim vratom i dozivala “u pomoć, u pomoć”. Izašla je iz kapije i onako dezorijentisana se teturala, pokušavala je da nekako dođe do ulice, da izađe na kolovoz koji je vrlo frekventan u subotu u podne. Jedva sam je nekako zaustavila da ne istrči na ulicu, ne znam šta je htjela time što bi izašla pred automobile, ali čovjek u tim situacijama različito reaguje", priča ova komšinica.

Ona je nekako jadnu ženu zaustavila i prvo pokušavala rukom da joj zaustavi krv koja je šikljala.

"Onda sam uzela svoju duksericu i nekako joj zaustavljala krvarenje. Tada je prišla komšinica koja je zdravstveni radnik i ona je pomogla sve dok nije došla hitna pomoć. Jadna žena je spominjala ime komšije u nekoliko navrata. Ne znam u tom haosu ko je ušao i otkrio da i komšija ima prerezan vrat. Njega su kolicima izneli i unijeli u sanitet. Oni su dobro, ali utisak mi je da je desetak muškaraca prošlo dok sam ja pomagala krvavoj ženi i da ni jedan nije stao da meni pomogne. Ma niko. Jedan mladić je stao, ali se pomjerao nekako unazad, da mu se ne uprlja trenerka, šta li? Samo sam čekala da neko uzme telefon i da snimi one teške scene", rekla je D.P. za Kurir.

U UKC su rekli da se oboje oporavljaju. S.S. ima posjekotinu vrata, hirurški je zbrinuta, dok on ima dublji usek u vratu. Oboje su svesni, komunikativni, stabilnih vitalnih parametara i srećom bez povrede velikih krvnih sudova vrata. Takođe, nemaju povredu govornog organa.

Тагови:
 • 07:00 АТВ јутро

  АТВ јутро

 • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија

  ''''Серија