Mnoge je naljutila

Žena se vozi ulicom na električnom trotinetu, dok pas trči pored nje

  • Izvor: zena.blic
  • 04.08.2022.15:35

Na Terazijama u Beogradu zabilježena je krajnje nesvakidašnja scena. Na snimku se vidi kako se žena vozi električnim trotinetom dok za uzicu drži psa koji trči pored nje.

Okrenula se u jednom momentu, pogledala brzinski iza sebe pa “majstorski presjekla” ulicu i nastavila sa vožnjom. Snimak je pogledalo 14 hiljada ljudi. Broj pregleda raste neviđenom brzinom baš kao i broj komentara iz kojih se vidi da su korisnici Fejsbuka zapanjeni i ljuti zbog ove scene.

Komentari glase: “Ako gospođi život nije mio, neka se vozi…”, “Ajde što je ona na tom čudu, ali što psa izlaže opasnosti i muči ga da trči po vrelom asfaltu”, “Po ovoj vrućini ovako sa psom”, “Bilo bi mi žao tog psa da ga neki automobil pokupi zbog nesavjesne vlasnice”, “Bože”.

Na Fejsbuku ljutito komentarišu da bi propisi morali da se strogo poštuju jer se ovakvim ponašanjem u saobraćaju ugrožava i sopstveni život i životi ostalih učesnika, kao i da bi psa trebalo oduzeti vlasnici zbog ovog poteza. U manjini su oni kojima je ova vožnja simpatična- tek poneki komentar je pozitivan. Kako glasi vaša reakcija?, piše Žena Blic.