Donja Lokošnica

Žena u teškom stanju, bivši je pred djecom 10 puta ubo nožem

  • Извор: Новости.рс
  • 04.12.2021. 18:18

Dvadesetdevetogodišnja V.S. iz Donje Lokošnice, koja je izbodena nožem u leskovačkom Dečijem dispanzeru, zbog ozbiljnosti povreda transportovana je u niški Univerzitetsko-klinički centar.

Njoj je probijena plućna maramica. Ima čak deset ubodnih rana u predjelu vrata, lica, grudnog koša, stomaka, ruku i nogu.

Ženu je, pred djecom koju je dovela na pregled, nožem izbo bivši vanbračni partner, a napad se dogodio jutros, nešto prije devet časova. Medicinske sestre su čule vrisak žene, a kada su izašle u hodnik na podu su vidjele žrtvu koja je obilno krvarila. U bolnici je rečeno da je pacijentkinja primljena u teškom stanju.

"Novosti" nezvanično saznaju da su se dvoje mladih ljudi raspravljali na romskom jeziku. Niko nije mogao da razazna o čemu se tačno radi, ali ništa nije ukazivalo na stravičan epilog koji je uslijedio.

"Ubrzo se čuo vrisak, a žena je bila u lokvi krvi. Bilo je uboda u predjelu stomaka, grudi i jakog krvaranja iz lijevog uha. Imala je i posjekotine po licu", pričaju u Dječijem dispanzeru.

Nesrećna žena je kod ljekara navodno dovela svoje pastorke, dječake stare 12 i devet godina. Drama se odvijala pred njihovim očima. Srećom, zbog ranih jutarnjih sati u čekaonici nije bilo mnogo druge djece i roditelja, ali su prisutni bili uznemireni i zatečeni stravičnim prizorom.