Стиже Владимир Путин

Амерички медији кукају: Пропао покушај изолације Русије, ово је доказ!

  • 06.12.2023. 07:38

Предстојећа посјета руског предсједника Владимира Путина Саудијској Арабији је доказ неуспјеха напора Вашингтона да изолује Москву, преноси "Блумберг".

Како се наводи, посјета руског предсједника говори да расте његово повјерење да путује ван Русије, упркос напорима САД и Европе да га изолују на свјетској сцени.

Отказано обраћање Зеленског пред америчким Конгресом

Отказано обраћање Зеленског пред америчким Конгресом

"Недостатак напретка у жељи Запада да изолује Русију употпуњује снажна позиција руске економије, као и недостатак било каквих војних успјеха Украјине, коју подржавају Сједињене Државе. Владимир Путин јача везе са шефовима земаља Залива, а самим тим доведена је у питање и трајност америчке подршке Украјини", истиче "Блумберг".

Додаје се да јачање односа са земљама Залива такође има за циљ јачање позиције Русије у енергетском сектору.

Бајдену пада популарност

Бајдену пада популарност

Претходно је портпарол Кремља Дмитриј Песков саопштио да ће се руски предсједник данас састати са престолонаследником Саудијске Арабије Мохамедом бин Салманом Ал Саудом и предсједником Уједињених Арапских Емирата (УАЕ) Мохамедом бин Заједом Ал Нахјаном.

Он је прецизирао да ће предсједник Русије са блискоисточним колегама разговарати прије свега о билатералним односима, али и о ситуацији на Блиском истоку и палестинско-израелском сукобу, као и о нафти и сарадњи у оквиру ОПЕК+.


Пратите нас и путем Вибера

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина