Пилот чекао девет сати

Авион се срушио међу алигаторе и змије

  • Извор: Б92
  • 03.11.2023. 18:14

Спасилачке службе извеле су драматичну акцију у Еверглејдсу (национални парк на југу Флориде), гдје се срушио мали авион “Цесна”.

Летјелица је пала у воде пуне алигатора и других опасних створења, а пилот је преживио и успио да се попне на оштећено крило.

Овај дио тијела непогрешиво открива: Жене које изгледају овако највише варају?

Овај дио тијела непогрешиво открива: Жене које изгледају овако највише варају?

Специјализоване службе, које су стигле на лице мјеста, саопштиле су да је пилот сједио на крилу, где је био заглављен девет сати, заједно са алигаторима и комарцима.

“Због удаљене локације и тешког терена ангажована је ваздушна спасилачка служба”, саопштили су надлежни.


Пилот је извучен помоћу специјалне сајле, а потом пребачен у болницу, гдје су му констатоване лакше повреде, преноси Пеопле.

“Изашао је из цијеле приче са повредом ноге, пошто је преживио негостољубиви Еверглејдс. Сви смо захвални што је добро”, изјавио је локални шериф Мајкл Кејн.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)