Delta mlaznjak

Avion u Milanu uletio u oluju: Pretrpio oštećenja i morao hitno da sleti

  • Извор: Телеграф
  • 24.07.2023. 20:43

Delta mlaznjak pun putnika bio je prinuđen danas da hitno sleti pošto je teško oštećen tokom oluje praćene gradom, kada je jako nevrijeme pogodilo sjevernu Italiju.

Let DL185 samo što je poletio sa milanskog aerodroma Malpensa i krenuo je za Njujork kada je uletio u oluju. Kako su pokazali snimci, Boing 767 je poletio, a zatim kružio oko Milana prije nego što je skrenuo na jug i krenuo ka Rimu gdje je bezbjedno sletio.

Fotografije prikazuju prednji dio aviona koji je probušen, dok druge pokazuju rupe na krilu i motoru, prenosi Dejli mejl.

U vrijeme incidenta sjever Italije zahvatila je silovita oluja sa grmljavinom koja je ostavila veliki dio regiona opustošenim bujnim poplavama i gradom veličine teniskih loptica.

Nova žrtva nevremena - ženu ubilo drvo

Nova žrtva nevremena - ženu ubilo drvo

"Let Milan Malpensa za JFK preusmjeren je u Rim nakon što je naišao na loše vremenske prilike nakon polijetanja. Slijetanje u Rim prošlo je bezbjedno, bez incidenata, a putnici su se normalno iskrcali. Letjelica je oštećena zbog vremenskih prilika i sada je na pregledu od strane osoblja za održavanje", navodi se u saopštenju Delte.

Putnik Džefri Sonders je na Tviteru objavio da je let 185 udario gradom pri polijetanju.

"Izvodi prinudno slijetanje u Rim. Zastrašujući incident", napisao je on.

Nedaleko od Milana u nevremenu je poginula jedna pedesetosmogodišnja žena kada je na nju palo drvo. Spasioci su dugo pokušavali da je izvuku, jer je njeno tijelo bilo zaglavljeno ispod debla, ali za nesrećnu ženu nije bio spasa.

Пратите нас и путем Вибера