ТикТок

Бака (96) по први пут узела у наручје своје праунуче: Овај дирљив тренутак разњежио је милионе

  • Извор: Агенције
  • 07.05.2024. 18:58

Лаурен Куртис је на ТикТоку подијелила дирљив први сусрет своје баке и неколико дана старе кћерке. Брачни пар је малену дјевојчицу донио 96-годишњој баки у старачки дом, а она није могла ни да замисли какво јој изненађење доносе.

Старица није могла да вјерује шта се догађа и остала је шокирана призором.

У једном је тренутку рекла: "Опростите, ово је прави шок", док је цијело вријеме посматрала дјевојчицу.

Дирљив видео запис погледан је за три дана 2,8 милиона пута, а многе је призор разњежио јер су се присјетили да сами нису имали прилику да упознају баке или деде са својом дјецом.

"Овај видео је за све нас који нисмо имали ову прилику", "Преслатка је, надам се да сте јој дали да је мало држи", "Предиван породични тренутак, хвала вам што сте јој омогућили да је упозна", неки су од коментара.

@thelifeoflauren

Surprsing Nanny with her new great granddaughter 👶💖 Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact licensing@catersnews.com or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

♬ These Memories - Hollow Coves

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)