Pojavio se njegov snimak prije smrti

Biznismen nađen umotan u tepih, policija kaže da nema tragova nasilja

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 10.03.2023. 18:12

Policija je rekla da nema nasilne igre u slučaju smrti biznismena iz Džordžije, čije je tijelo pronađeno umotano u tepih na napuštenom mjestu u Baton Ružu u Luizijani.

Na novom snimku vidi se kako Nejtan Milard šeta okolo nekoliko sati prije nego što je nestao na poslovnom putu u februaru.

Na snimku se vidi kako Milard šeta bulevarom 23. februara u ranim jutarnjim satima sa nepoznatom osobom, prenosi WBRZ.

TV stanica prenosi da je nekoliko sati kasnije Milard izašao iz paba u blizini njegovog hotela, nakon što mu je barmen rekao da je previše popio.

Policija je rekla da je sat vremena kasnije Milard došao u kontakt sa pripadnikom obezbjeđenja na autobuskoj stanici, koji ga je pitao da li mu je potrebna pomoć.

"Čuvar mu je ponudio prevoz, da mu pozove taksi ili policiju. Nije izgledalo da je u nevolji. Odbio je pomoć i nastavio dalje po svom", rekla je policija.

Policija Baton Ruža rekla je da se čini da Milard nije bio ni u kakvoj nevolji tokom večeri, kako su zaključili iz snimaka koje su pregledali.


Preliminarni rezultati obdukcije pokazali su da "nema dokaza o unutrašnjoj ili spoljašnjoj traumi", rekao je šef policije Baton Ruža Marfi Pol mlađi.

Istražitelji vjeruju da je neko pomjerio njegovo tijelo i ostavio ga na napuštenom mjestu, gdje je pronađeno u ponedjeljak.

"Čini se da je tamo ostavljen, to nije mjesto na kojem je umro. U toku je lociranje onih koji su ga možda tamo ostavili", rekao je šef policije.

Istražitelji ispituju da li se Milard slučajno predozirao sa drugim ljudima, koji su nakon toga pomjerili njegovo tijelo.

"Pozivamo ljude koji su bili sa njim da se jave, da nam kažu šta se desilo, da li je došlo do trenutka panike. Samo želimo da znamo šta mu se dogodilo", rekao je šef policije.

Milard je imao dva sina, sedmogodišnju kćerku i dvije pastorke.

Tagovi:
 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

  Privilegija je znati o čemu se priča na važnim sastancima, iza zatvorenih vrata, u četiri oka.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.