Тражили да им врате храну

Човјек "оживио" кад је Хитна налетјела на рупу: Породица растјерала ожалошћене

  • Извор: Блиц
  • 22.01.2024. 09:26

Индијац кога су љекари прогласили мртвим наводно се вратио у живот када је хитна помоћ која га је превозила кући његовој породици ударила у рупу на путу.

Индијски проблем рупа на путу је свакодневница сваког индијског возача, али према ријечима породице 80-годишњег човјека из Харијане, ове рупе могу бити и извор чуда! Даршан Синг Брар наводно дугује свој живот једној таквој рупи.

Времешни Индијац се већ неколико дана није осјећао добро, па је један од његових унука одлучио да га одвезе у болницу у близини његове куће.

У Српској јутрос измјерено - 20, ево и гдје

У Српској јутрос измјерено - 20, ево и гдје

Дијагностикована му је тешка инфекција грудног коша која је такође утицала на његово постојеће срчано стање, и упркос свим напорима љекара, проглашен је мртвим након четири дана на респиратору. Али то је само почетак бизарне приче и догађаја који се одиграо…

Организовали сахрану, па тражили да им врате храну

- Мој брат у Патиали нас је у четвртак око 9 ујутро обавестио о смрти нашег деде и возио га је у Нисинг (отприлике 100 km) колима хитне помоћи на његов последњи обред - рекао је Балван Синг, један од Брарових унука, за НДТВ.

Беби оштећен мозак приликом порођаја? Породиља Снежана Јовић пријавила случај

Беби оштећен мозак приликом порођаја? Породиља Снежана Јовић пријавила случај

- Обавијестили смо наше рођаке и друге мештане који су га познавали и они су се већ окупили да оплакују његову смрт. Постављен је шатор и припремљена је храна за ожалошћене. Имали смо и дрва за кремацију - рекао је.

Али онда се десило наводно једно “чудо” догодило док је хитна помоћ путовала у Нисинг. Аутомобил је ударио у дубоку рупу и неколико тренутака касније, Балванов брат, који је пазио на тело свог деде, видео је свог 80-годишњег деду како помера руку. Брзо је провјерио пулс и, осјетивши пулс, упозорио возача да их одвезе у најближу болницу.

Љекари су потврдили да је Даршан Синг Брар био жив и упутили га у болницу у Нисингу, одакле је пребачен у болницу НП Равал у Карналу. Његово стање је и даље критично, али се бори за живот.

- Право је чудо, сада се надамо да ће се мој деда ускоро опоравити. Сви који су се окупили да оплакују његову смрт су нам честитали, а ми смо их замолили да нам дају храну коју смо припремили. Божја је милост што сада дише и надамо се да ће му бити боље - рекао је Балван.

"Трећи свјетски рат долази"

Љекари који лијече Брара у болници у Карналу нису могли да потврде да је он раније умро, пошто је био жив када је тамо стигао. Кажу да, док је његово стање још увијек веома тешко, осамдесетогодишњак сада дише самостално.

(Блиц)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)