Sin predsjednika Amerike

Desetine hiljada dolara za prostitutke Hanter Bajden otpisao kao poreske olakšice

  • 24.06.2023. 08:24

Seksualni život Bajdenovog nasljednika svijet je zaintrigirao još kada se Hanter "smuvao" sa udovicom svog pokojnog brata, ali vijesti o njemu koje su ranije bile rezervisane za trač rubrike tabloida, sada su zainteresovale i Kongres.

Kako i ne bi, kada je sin američkog predsjednika, prema svjedočenju uzbunjivača iz Poreske uprave, svoja druženja s prostitutkama i bahaćenja u seks klubovima podvodio pod poslovne troškove i otpisivao ih kao poreske olakšice.

Hanter Bajden priznao krivicu

Hanter Bajden priznao krivicu

Neimenovani kriminalistički istražitelj Poreske uprave, pred Kongresom je detaljno opisao kako se Hanter potrudio da prijavi manje prihode i izbjegne plaćanje od 106.000 dolara i usput počasti svoje družbenice, piše RT Balkan.

"Kao poreske olakšice odbijao je uplate ženi sa Zapadne obale koju je nazvao svojom asistentkinjom, a koja je u suštini bila prostitutka", navodi u svom svjedočenju uzbunjivač, koji je istraživao poreske prevare koje je počinio sin predsjednika Bajdena.

Velika afera trese Ameriku: Republikanci tvrde da imaju snimak Bajdena!

Velika afera trese Ameriku: Republikanci tvrde da imaju snimak Bajdena!

Drugi uzbunjivač, nadzorni agent Poreske uprave Geri Šepli, rekao je, a prenosi "Njujork post", da je otkrio nekoliko slučajeva kada je Hanter nezakonito svojim prostitutkama plaćao letove.

"Bilo je više primjera naručenih prostitutki. On bi, dakle, plaćao za te prostitutke, pa bi im rezervisao let, i čak je i na avionskoj karti stajalo njihovo ime", rekao je Šepli u svom svjedočenju, dodajući da su ovi troškovi išli na račun njegove konsultantske firme.

Uzbunjivači su takođe otkrili da je Hanter depozit za članstvo u elitnom seks klubu u Los Anđelesu knjižio navodeći ga kao članstvo u golf klubu.

Vuk Jeremić i porodica Bajden u centru afere: Objavljena detaljna šema kako su dobijali milione dolara!

Vuk Jeremić i porodica Bajden u centru afere: Objavljena detaljna šema kako su dobijali milione dolara!

"Razgovarali smo sa osobom koja je bila vlasnik tog seks kluba i oni su potvrdili da je tako. Dakle, to je odbijeno na poreskoj prijavi", dodao je uzbunjivač. 

Šepli je rekao Kongresu i da je Hunterova poreska prijava za 2018. pokazala da je uplata jednoj od njegovih djevojaka takođe upisana kao "članstvo u golf klubu".

Dejmon Loner, koji je osnovao ekskluzivni seks klub u Los Anđelesu, potvrdio je za "Njujork post" da je Hanter zaista bio član njegovog kluba u jednom trenutku, ali je izbačen jer je "hvatao žene za zadnjicu" i ponašao se "kao razmaženo dijete".

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм