Grčka

Djevojčica pojela hranu u restoranu - srušila se i umrla

  • Извор: Агенције
  • 14.07.2023. 21:43

U Oreokastru u Grčkoj vlada tuga jer je 16-godišnja djevojčica umrla nakon što je pojela hranu u lokalnom restoranu.

Prema "oraiokastro24.gr", 16-godišnjakinja koja je bila na odmoru na Kasandri na Halkidikiju izašla je da jede u lokalnom restoranu.

Tamo je, kako prenosi "oraiokastro24.gr", navodno pitala da li neka hrana sadrži supstancu koja je za nju zabranjena, jer je alergična.

Radnici restorana su navodno odgovorili negativno, a 16-godišnjakinja je konzumirala hranu, što je dovelo do alergijskog šoka.

Ljudi koji su se zatekli na mjestu događaja su navodno pozvali Hitnu pomoć, koja je stigla poslije 45 minuta, a tada je već bilo prekasno.

Za uzroke njene smrti biće obavljena obdukcija, dok će sahrana djevojke biti obavljena u petak, 14. jula, u Oreokastru, prenosi "Protothema.gr".


Dječak nakon kupanja na bazenu ostao nepokretan i izgubio govor

Dječak nakon kupanja na bazenu ostao nepokretan i izgubio govor

O čitavom slučaju se oglasila i njena majka. Prema njenim riječima, tinejdžerka je bila sa prijateljima na odmoru.

U utorak uveče grupica je otišla da se zabavi, a onda su u ranim jutarnjim satima u srijedu otišli da jedu u jedan restoran brze hrane.

"Moja kćerka je pojela hot dog, ali je alergična na mlokečne proizvode i uvokek je bila pažljiva kada jede napolju. Ne znam šta se tačno desilo“, rekla je majka.

Tinejdžerka se srušila čim je pojela hranu koju je poručila. Jedan od njenih prijatelja je otrčao do sobe u kojoj su odsjeli kako bi joj donio lek, ali tinejdžerki nije bilo spasa.


Čudesna operacija: Doktori ponovo

Čudesna operacija: Doktori ponovo "prišili" glavu dječaku

"U Domu zdravlja su dva puta pokušavali da je vrate, ali nisu uspjeli", istakla je majka.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?