Копаоник бизнис форум

Џефри Сакс: Треба да славимо што Владу САД напушта Нуландова

  • 05.03.2024. 22:11

Један од најпознатијих свјетских економиста и аналитичара Џефри Сакс изјавио је вечерас, обраћајући се као специјални гост на Копаоник бизнис форуму, да је добра вијест што је Викторија Нуланд напустила америчку владу, јер је она одговорна за погрешну спољну политку САД у посљедњих 30 година, у чију је мрежу упала и Србија 1999. године.

"Славим што је Викторија Нуланд напустила владу", рекао је директор Центра за одрживи развој на Универзитету Колумбија Сакс у онлајн обраћању из Америке.

Одлази Викторија Нуланд!

Одлази Викторија Нуланд!

Подсекретарка за политичка питања САД Викторија Нуланд обавијестила је данас државног секретара Ентонија Блинкена да намјерава да напусти ту функцију и оде у пензију, саопштено је из Блинкеновог кабинета.

Захaрова о оставци Викторије Нуланд: Русофобија као камен вуче демократе на дно

Захaрова о оставци Викторије Нуланд: Русофобија као камен вуче демократе на дно

"Вијест да је Нуланд дала оставку би требало да се прослави, јер је била одговорна за спољну политку у посљедњих 30 година. Она је била кључна личност у овом погрешном размишљању Америке, која се опредијелила за доминацију, а не сарадњу", нагласио је Сакс, а преноси Спутњик.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.