Kraljevska porodica

Hari i Megan Markl na proslavi jubileja dočekani ovacijama i zvižducima

  • Извор: Агенције
  • 04.06.2022. 14:43

Princ Hari i Megan Markl dočekani su u petak na jubilarnoj službi u crkvi sa zvižducima, ali istovremeno i ovacijama i klicanjem od uzbuđenja zbog njihovog povratka u Veliku Britaniju.

Činilo se da je reakcija prisutnih bila podijeljena te se moglo čuti glasno zviždanje, ali i klicanje, dok je par koji živi u Santa Barbari u Kaliforniji od dramatičnog izlaska iz kraljevske porodice 2020. napuštao katedralu St. Paul u Londonu držeći se za ruke.

Tokom službe u crkvi u okviru obilježavanja jubileja kraljice Elizabete, Hari i Markl su primjetno sjedili na suprotnim stranama od njegov brata, princa Viliama i njegove supruge Kejt Midlton.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa umjesto toga sjedili su sa svojim rođacima princezom Eugenie i princezom Beatris i njihovim muževima, Džekom Bruksbankom i Edoardom Mapeli Mozijem.

Činilo se da Hari i Markle nisu komunicirali s vojvodom i vojvotkinjom od Kembridža.

Uprkos navodnom razdoru između braće, Hari i Megan su fotografisani kako ćaskaju s drugim članovima kraljevske porodice tokom parade Trooping the Color u četvrtak.

Bivša glumica serije "Suits" viđena je kako zasmijava kraljičine praunuke Savannah Phillips, Islu Phillips, Miu Tindall i Lenu Tindall.

U međuvremenu, kraljica i članovi kraljevske porodice, uključujući Čarlesa, Viliama, Kate i njihovu djecu, mahali su posmatračima s balkona Bakingamske palate, dok je princ Luis svojim izrazima lica obožavaocima priredio sjajnu predstavu.

Hari i Markl nisu pozvani na fotografisanje na balkonu jer više nisu članovi kraljevske porodice.


Тагови:
  • 09:20 Концерт: Браћа Теофиловић

    '''Концерт: Браћа Теофиловић

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.