ATV

Traga se za 110.000 nestalih

Horor u Meksiku: Nađeno 45 vreća sa ljudskim ostacima

 • Izvor: Tanjug
 • 01.06.2023. 20:57

Vlasti u Meksiku pronašle su na sjeveru zemlje 45 vreća s ljudskim ostacima i trenutno pokušavaju da utvrde koliko se tijela tamo nalazi.

Vreće pronađene u klancu na periferiji Gvadalahare sadrže posmrtne ostatke i muškaraca i žena, saopštilo je državno tužilaštvo u meksičkoj saveznoj državi Halisko, prenosi AP.

Vatrogasci i civilna zaštita su uz pomoć helikoptera radili na izvlačenju ostataka iz klanca, a to planiraju da nastave i narednih dana.

Ljudski ostaci su pronađeni tokom potrage za sedmoro mladih ljudi čiji je nestanak prijavljen prošle nedjelje. Još uvijek se ne zna da li se njihova tijela nalaze među pronađenim posmrtnim ostacima.

Mjesto pronalaska je istraženo pošto je tužilaštvo primilo dojavu o tome da se tamo nalaze dijelovi tijela.

U Meksiku se traga za više od 110.000 nestalih, a Halisko gdje se traga za 15.000 osoba, država je s najvećim brojem nestalih, pokazuju podaci vlade. Takođe, osim nestalih, problem su i hiljade neidentifikovanih posmrtnih ostataka u mrtvačnicama i na grobljima.

Tagovi:
 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.