Бразил

Имала аферу са усвојеним сином па га убила кад је хтио да раскине

 • Извор: 24сата.хр
 • 22.05.2024. 14:25

Џесика Барбоса Сампајо (29) ухапшена је под сумњом да је убила свог 21-годишњег удомљеног сина Семјуела Алвеша дос Реиса Кавалканта.

Семјуел је живио с Џесиком и њеним супругом од своје 14. године. 

Трагедија се догодила у породичној кући у Марабу, гдје су полицајци пронашли Џесику поред Семјуеловог тијела које је имало простријелну рану на потиљку, пише "цм7брасил".

Најприје је Џесика полицији тврдила да је смрт Семјуела била несретан случај те да је сачмарица опалила док је њоме руковао.

Додик: Сутра у Сребреници предложићемо федералној страни мирни разлаз!

Додик: Сутра у Сребреници предложићемо федералној страни мирни разлаз!

Током истраге полиција је открила да су Семјуел и Џесика били у љубавној вези. Вјерују да је постала хистерична након што је Семјуел рекао да жели прекинути везу и одселити се.

"Имали су романтичну везу и на дан када је жртва требала напустити кућу, она му је одузела живот хицем у потиљак", рекао је инспектор, преноси "24сата.хр".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

 • 23:30 Ноћни програм

  Ноћни програм