Zvao prijatelje i poznanike

Isplivao audio-snimak Brajana Volša

  • Извор: Блиц
  • 15.01.2023. 14:11

Brajan Volš, suprug Ane Volš, misteriozno nestale Srpkinje u Americi, zvao je prijatelje i poznanike da se raspituje o njoj prije nego što je zvanično objavljen njen nestanak.

Sada je isplivao i audio-snimak Brajana Volša kako najvjerovatnije ostavlja poruku na govornoj pošti prijateljima i traži pomoć u pronalasku svoje supruge.

Njegov glas tokom poziva nije zvučao previše zabrinuto iako mu žene nema već danima.

– Dobar dan, Brajan Volš ovdje. Nadam se da sve ide dobro. Samo se obraćam svima kojima mogu. Ne mogu da stupim s Anom u kontakt nekoliko dana. Danas sam razgovarao sa ljudima sa njenog posla. Ona nije bila tamo. Otišli ​​su u kuću, a nje nije bilo. Djeluje kao da je nedavno bila tamo, pa se samo pitam da li ste razgovarali s njom, na primjer u nedjelju ili posljednja dva dana. Javite mi ili ako znate nekoga ko bi mogao imati kontakt sa njom. Samo zovem redom sve. Izvinite što vas uznemiravam. Naravno, vjerujem da je sve u redu. Hvala – rekao je Brajan Volš u pozivu sa prijateljima.


Pretpostavlja se da je Brajan zvao nekog iz Vašingotna gdje je Ana radila, a onda se neradnim danima vraćala kući u blizini Bostona.

Ipak, kako se naknadno ispostavilo, iako nije imao nikakve informacije o svojoj ženi, Brajan nije kontaktirao policiju, već je to uradio neko drugi.

Kako navode američki mediji, prema dokumentu, čovjek koji je obavijestio policiju o Aninom nestanku je Tišman Spajer, glavno obezbjeđenje kompanije za koju je radila.

Pozivalac je nastavio da opisuje kako Ana radi u Vašingtonu, ali živi u Kohasetu, prenosi Blic.

– Kompanija je kontaktirala muža, a on nije podnio prijavu nestanka – navode američki mediji.


Тагови:
  • 09:20 Концерт: Браћа Теофиловић

    '''Концерт: Браћа Теофиловић

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.