Лидер Чеченије

Кадиров поручио Путину: Спремни смо

 • Извор: Б92
 • 23.02.2024. 17:34

Предсједник Чеченије Рамзан Кадиров саопштио је да се састао са руским предсједником Владимиром Путином.

Он је рекао да је руског предсједника Владимира Путина на састанку у Москви обавијестио о пуној спремности чеченских резервних јединица да "у било ком тренутку по првом наређењу пређу у зону специјалне операције".

Кадиров је на свом каналу на Телеграму навео да је руском предсједнику пренио информације о борбеном статусу јединица у зони Сјеверног војног округа, њиховој опремљености и успјесима на линији додира.


Несторовић: Послушао сам Додика и предложио да будем предсједник покрета

Несторовић: Послушао сам Додика и предложио да будем предсједник покрета

"Владимир Владимирович високо цијени достигнућа чеченских бораца и њихов допринос у току специјалне војне операције и замолио да им пренесем ријечи захвалности, искрене честитке и најбоље жеље поводом Дана браниоца отаџбине", додао је Кадиров, преносе РИА новости.

Он је навео да је са Путином разговарао и о социјално-економској ситуацији у Чеченији и инвестиционим пројектима.

"Шеф државе се интересовао за друштвено-економску ситуацију у Чеченској Републици, планове за развој региона до 2024. године", написао је Кадиров.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.