Лидер Чеченије

Кадиров поручио Путину: Спремни смо

  • Извор: Б92
  • 23.02.2024. 17:34

Предсједник Чеченије Рамзан Кадиров саопштио је да се састао са руским предсједником Владимиром Путином.

Он је рекао да је руског предсједника Владимира Путина на састанку у Москви обавијестио о пуној спремности чеченских резервних јединица да "у било ком тренутку по првом наређењу пређу у зону специјалне операције".

Кадиров је на свом каналу на Телеграму навео да је руском предсједнику пренио информације о борбеном статусу јединица у зони Сјеверног војног округа, њиховој опремљености и успјесима на линији додира.


Несторовић: Послушао сам Додика и предложио да будем предсједник покрета

Несторовић: Послушао сам Додика и предложио да будем предсједник покрета

"Владимир Владимирович високо цијени достигнућа чеченских бораца и њихов допринос у току специјалне војне операције и замолио да им пренесем ријечи захвалности, искрене честитке и најбоље жеље поводом Дана браниоца отаџбине", додао је Кадиров, преносе РИА новости.

Он је навео да је са Путином разговарао и о социјално-економској ситуацији у Чеченији и инвестиционим пројектима.

"Шеф државе се интересовао за друштвено-економску ситуацију у Чеченској Републици, планове за развој региона до 2024. године", написао је Кадиров.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм