Namamili ga preko društvenih mreža

Kako pedofili prolaze u Rusiji - Predator pokušao zlostavljati djevojčicu, a onda su se pojavili oni

  • Извор: Агенције
  • 29.01.2022. 18:02

Trojica tinejdžera uhapšena su nakon što je na internetu osvanula brutalna snimka kako divljački mlate krvavog muškraca koji leži na zemlji. Ali, imali su dobar razlog.

Ruska policija potvrdila je incident, a kao motiv navodi se to što je muškarac (47) sa snimka pokušao njihovu 13-godišnju prijateljicu navesti na seks, prenosi Daily Mail

Djevojčica koju je pedofil pokušao preko društvenih mreža namamiti na seks snimila je premlaćivanje i objavila na internetu.

Nakon lascivnog dopisivanja, djevojčica je ispričala prijateljima što se dogodilo. Zakazala je sastanak s pedofilom, ali nije došla sama kako je bilo dogovoreno. Povela je prijatelje koji su predatora krvnički pretukli.

Policija vjeruje kako je preživio ovaj napad, ali ga je sljedeći dan presrela grupa starijih tinejdžera naoružana noževima i pištoljem, s obzirom na to da je umro od uboda noža.

Na njegovom računaru navodno je pronađena pornografska snimka s maloljetnim djevojkama, a među prijateljima na društvenim mrežama imao je mnogo djevojčica.

Komšije su potvrdili kako su djevojčice često dolazile u njegov stan.

Тагови: